detector.media
07.12.2020 18:33
Андрій Куликов проведе онлайн-сеанс куховарення на підтримку Спільнокошту «Громадського радіо»
Андрій Куликов проведе онлайн-сеанс куховарення на підтримку Спільнокошту «Громадського радіо»
«Громадське радіо» збирає 200 тисяч на програму #DriveTimeKyiv.

Голова «Громадського радіо» Андрій Куликов проведе онлайн-сеанс вегетаріанського куховарення, щоб підтримати кампанію радіо на Спільнокошті. Про це повідомляє пресслужба «Громадського радіо».

«Моє вегетаріанство — наслідок допитливості. Просто якось закортіло самому відчути: а як воно так, щоби без м'яса і риби (а ще — морепродуктів, жовтого сиру, яєць). Оце "якось" настало 2002 року — і спрацювало. Життя насправді набрало додаткової цікавості, бо людині, яка 45 років не була вегетаріанцем, не так і просто звикати до нового меню», — розповідає Андрій Куликов.

Під час сеансу куховарення журналіст анонсує варіанти страв із «екзотикою» та без.

Сеанс куховарення пройде в режимі закритої онлайн-трансляції о 21:00 11 грудня. Його ми проводимо на підтримку кампанії Громадського радіо на Спільнокошті.

Щоб долучитися до ефіру, потрібно зробити внесок на Спільнокошті та обрати подарунок «Квиток на унікальний сеанс вегетаріанського куховарення з Андрієм Куликовим, що пройде онлайн».

11 грудня вдень на вказану пошту надійде посилання на закриту трансляцію.

Нагадаємо, «Громадське радіо» збирає 200 тисяч на програму #DriveTimeKyiv. На радіо кажуть, що власних коштів на випуск програми надовго не вистачить.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY