detector.media
06.12.2020 10:45
Канал «Наш» надав слово в ефірі токшоу одному з ватажків «ЛНР»
Канал «Наш» надав слово в ефірі токшоу одному з ватажків «ЛНР»
Він звинуватив Україну в недотриманні Мінських домовленостей та заявив, що «Донбас не знаходиться в складі України».

4 грудня в ефірі токшоу на телеканалі «Наш» через відеозв'язок виступив один із ватажків так званої «ЛНР» Родіон Мірошник. Його представили як учасника політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи в Мінську. 

Під час ефіру Мірошник звинуватив Україну в недотриманні Мінських домовленостей, заявив, що бойовики воюють у тому числі зброєю, яку їм начебто продає Україна. За його словами, Росія «не є учасником конфлікту на Донбасі», а територія Донбасу начебто не перебуває у складі України, тому на неї «не поширюється українське право».

Ведучий Макс Назаров після слів гостя ефіру кілька разів повторив, що і Донбас, і Крим є частиною України. Він також сказав, що редакція не несе відповідальності за думки Родіона Мірошника та інших гостей. Спілкування із представником «ЛНР» він назвав «рольовою грою у ТКГ».

Нагадаємо, раніше канал «Наш» провів інтерактивне голосування з пропозицією глядачам відповісти на запитання «Володимир Путін заслуговує на Нобелівську премію миру?». Також на каналі випустили антиукраїнський відеоролик до Дня Незалежності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY