detector.media
04.12.2020 11:17
«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку
«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку
1 грудня 2020 року група «1+1 медіа» запустила супутникове мовлення телеканалів «Трофей», «Терра», «Наука» та «Фауна» групи «Континент» на своєму аплінку.

Про це повідомляє пресслужба групи.

Сигнали телеканалів захищено системою умовного доступу Verimatrix.

Портфоліо групи з надання послуг з доставки сигналів телеканалів на супутник Astra4A, кодування супутникового сигналу для партнерів налічує 25 телеканалів.

«1+1 media вже більше п’яти років надає послуги супутникового мовлення як телеканалам групи, так і партнерам медіаринку з використанням найсучаснішого обладнання та кваліфікованого персоналу. Сподіваємося і надалі забезпечувати високу якість послуг та сучасний сервіс, задовольняти потреби клієнтів», – говорить Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 меда».

Раніше співвласник нішевих телеканалів і заступник директора «Континент ТВ» Анатолій Сальнік розповідав «Детектор медіа», що компанія вирішила співпрацювати з «1+1», щоб не купувати базове обладнання. «Медіагрупа надає нам послуги кодування каналів. Для цього потрібне базове обладнання, воно встановлюється на аплінку та в апаратній. Воно досить дороге, і ми вирішили, що немає сенсу його купувати й краше увійти в партнерство з однією з медіагруп. За якістю та ціною послуг «1+1 медіа» виявився для нас найбільш вигідним партнером щодо надання таких послуг. Але в нас є віддалений доступ до CAM-модулів, і ми самі керуємо базою передплатників», - сказав він.

Нагадаємо, 8 вересня дистрибуторська компанія «Континент ТВ» закодувала на супутнику сигнал своїх телеканалів «Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна». Це нішеві розважально-пізнавальні канали: «Трофей» присвячений мисливству та риболовлі, «Терра» – подорожам, «Наука» – відкриттям та інноваціям, «Фауна» – природі. Партнером «Континент ТВ» у процесі кодування стала група «1+1 медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY