detector.media
03.12.2020 18:20
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Вірна подруга»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Вірна подруга»
Компанія Film.ua Group знімала стрічку з робочою назвою «Багато негожих днів».

Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Вірна подруга», про що повідомляє пресслужба.

За сюжетом у житті Каті Смоліної трапляється непоправне: в автомобільній аварії гине її чоловік Андрій, а найкраща подруга Інна, яка була з ним в одній машині, потрапляє в реанімацію. Катя забирає доньку Інни до себе в дім. Сама Катя не може мати дітей і тим важче вона переживає загибель чоловіка – у неї нічого не залишилося від їхнього кохання. Крім того, свекруха обсипає її постійними докорами і звинувачує в смерті Андрія – адже саме вона вмовила чоловіка відвезти подругу в оздоровчий табір до хворої Маші. А незабаром Катя дізнається, що її чоловік і найкраща подруга були коханцями.

У ролях: Олена Борозенець, Катерина Тишкевич, Дівчина зізнається, що для самої Інни це велика трагедія.Петро Риков, Григорій Бакланов, Віталій Кудрявцев, Галина Кобзар-Слободюк, Олексій Нагрудний, Діана Дика та ін.

Режисер-постановник – Ірина Громозда. Оператор-постановник – Дмитро Кіптілий. Автор сценарію – Марія Бек. Продюсери: Віктор Мірський, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Катерина Швець.

Виробництвом картини займалися телеканал «Україна» і компанія Film.ua Group.

Прем'єра чотирисерійної мелодрами вудбудеться в неділю, 6 грудня, о 17:00.

Раніше повідомлялось, що «Українська Продакшн Студія» знімає мінісеріал «Чесна гра» на замовлення каналу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY