detector.media
02.12.2020 12:01
«Україна» покаже прем'єру мелодрами «Роман з детективом»
«Україна» покаже прем'єру мелодрами «Роман з детективом»
Серіал складається з 16 серій.

На телеканалі «Україна» 7 грудня о 21:00 відбудеться прем’єра детективної мелодрами «Роман з детективом». Про це канал повідомив 2 грудня.

16-серійний фільм, виробництва компанії Film.ua Group і каналу «Україна», розповість вісім історій сімейних драм, владнати які допоможе детектив Лада Кошкіна. Роль детектива в серіалі зіграла акторка Євгенія Серебреннікова.

«Не так давно – слідчий поліції, охоронець, успішний приватний детектив, а нині власниця детективного агентства Лада Кошкіна береться за розслідування сімейних негараздів. Героїні доведеться розкрити історії подружніх зрад, з'ясувати причини складних стосунків з дітьми, допомогти клієнтам вирішити їхні суперечки через спадщину і багато іншого. Кошкіній доведеться стати не тільки слідчим і суддею, а й миротворцем, що вирішує конфлікти, утішником і другом. Але і в її особистому житті панує хаос, з яким слід розібратися», – йдеться в описі.

Окрім пані Серебреннікової, ролі в серіалі виконують: Петро Нестеров, Прохор Дубравін, Сергій Коршиков, Слава Красовська, Володимир Ковбель, Олександр Миронов та інші.

Режисерки – Аліна Чеботарьова та Оксана Тараненко. Оператори – Костянтин Воробйов і Максим Баєв. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Віктор Мірський, Юрій Морозов, Олена Малкова, Анна Скок. Автори сценарію – Олег Приходько, Олена Ліпкан, Ольга Яценко, Наталія Рощина. Автор ідеї – Юрій Морозов.

Нагадаємо, роботу над серіалом «Роман з детективом» для каналу «Україна» Film.ua почав у лютому 2020 року.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY