detector.media
01.12.2020 19:33
Film.ua Group випустить соціальне реаліті-шоу «Будуємо Україну Разом»
Film.ua Group випустить соціальне реаліті-шоу «Будуємо Україну Разом»
У програмі учасники-волонтери з різних куточків країни збираються, аби власноруч відремонтувати оселі українців, які того потребують.

До Міжнародного дня волонтерів 5 грудня на телеканалах «Дача», «Епоха» та YouTube-каналі Film.ua Group покажуть пілотний випуск соціального реаліті-шоу «Будуємо Україну Разом» («БУР»). Початок - о 18:00, повідомляє пресслужба Film.ua.

«БУР» – це реаліті про діяльність однойменного волонтерського руху. Учасники з різних куточків країни збираються, аби власноруч відремонтувати оселі українців, які того потребують. 

БУР виник у 2014 році як волонтерська акція, що мала на меті відновити будинки, знищені війною на сході України. З часом вона перетворилась на рух. Знімальна група Play Production приєдналася до волонтерів, допомогла їм із досвідченим виконробом та дизайнером. Проєкт реалізовано за підтримки USAID.

У стартовому епізоді учасники облаштують житло для родини з Черкаської області. Головний герой Олександр залишився сам із чотирма дітьми, коли дружина пішла з життя через хворобу. Молодшій дочці тоді виповнився лише рік. Сім’я мешкала в маленькому однокімнатному флігелі, де і спали, і готували, і зберігали речі. Дівчатка завжди мріяли про власну кімнату, а батько - про окрему кухню. Волонтери впорались із завданням за 10 днів.

«Ми переконались, що в Україні безліч добрих людей. Адже, почувши історію родини, партнери надали безкоштовно частину будівельних матеріалів. Нам допомагали місцеві жителі, колеги, родичі, а знімальна група працювала в нічну зміну, аби у родини нарешті з'явився свій дім», - прокоментувала керівниця проєкту і генеральна директорка Play Production Зоя Сошенко.

Раніше у Кропивницькому розпочали зйомки реаліті-шоу «Хочу тут жити», де пари учасників змагаються за квартиру.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY