detector.media
01.12.2020 18:36
У кінотеатрах України покажуть документальну стрічку «Ау» про дітей з аутизмом
У кінотеатрах України покажуть документальну стрічку «Ау» про дітей з аутизмом
Національна прем'єра фільму відбудеться 3 грудня.

У кінотеатрах України покажуть документальну стрічку «Ау» Ольги Калчугіної про дітей з аутизмом. Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

Аутизм – це пожиттєва особливість розвитку мозку, яка впливає на комунікацію і стосунки з іншими людьми, на сприйняття і розуміння навколишнього світу. Герої фільму – дві мами зі своїми синами 10 і 15 років. Хлопці мають розлад аутичного спектру. Жінки товаришують, діляться труднощами і радощами, підтримують одна одну, хоча й живуть у різних країнах.  

Фільм демонструватимуть з 3 до 9 грудня в київському кінотеатрі «Жовтень» та 3 грудня в кінотеатрах мережі «Планета Кіно» (Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро, Суми). 4 грудня в кінотеатрі «Жовтень» відбудеться презентація за участю творчої групи. 

Стрічку створено міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Режисерка-постановниця та авторка сценарію – Ольга Калчугіна, оператор-постановник – Костянтин Воробйов. Генеральний продюсер фільму – Олександр Дріз.

Раніше повідомлялось, що український документальний фільм «Цей дощ ніколи не скінчиться» переміг на фестивалі IDFA в Нідерландах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY