detector.media
01.12.2020 18:15
Проєкт українського фільму зібрав $120 тис. на Kickstarter
Проєкт українського фільму зібрав $120 тис. на Kickstarter
Основні зйомки та реліз фільму Apple-Man заплановано на 2021 рік.

Український проєкт комедійного фільму про супергероїв Apple-Man завершив збори бюджету на американській краудфандинговій платформі Kickstarter. Проєкт зібрав $120 тис доларів із $118 тис., необхідних для зйомки фільму. Про це повідомила команда майбутнього фільму.

Kickstarter – платформа для збору коштів (краудфандингу) на реалізацію стартапів, відеоігор, коміксів, фільмів, що існує 11 років. Команда Apple-Man каже, що за результатами зборів їхній проєкт став найуспішнішим кінопроєктом зі Східної Європи на цій платформі.

Фільм Apple-Man знімає компанія Moskalenko Studios. Режисер і автор сценарію – Василь Москаленко, він же продюсує фільм разом з Майком МакКі (Mike McKee), виконавча продюсерка – Вікторія Кратінова.

Наразі відзнято 25% матеріалу майбутнього фільму, з якого були зроблені трейлери для Kickstarter. Головну жіночу роль виконала українська акторка й телеведуча Іванна Онуфрійчук. До озвучування трейлерів залучили британського актора Стівена Франка.

Творці фільму планують провести переговори з голлівудськими акторами про їхню участь у проєкті. Основні зйомки заплановано на березень і квітень 2021 року в Києві та Маямі. Візуальні ефекти (VFX) для фільму створюватиме студія Tobeproduction, кольорокорекцію робитиме LumiFx. Реліз фільму планується в листопаді 2021 року.

Нагадаємо, Василь Москаленко брав участь у 14-му пітчингу Держкіно України як режисер і сценарист докуметального проєкту «Історія українських супергероїв» (виробник – ТОВ «Прайм Сторі Пікчерс»). Творці фільму мали за мету дослідити персонажів із «супергеройськими» здібностями в українській культурі. Однак проєкт цієї стрічки не увійшов до числа переможців пітчингу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY