detector.media
30.11.2020 19:09
«Українська Продакшн Студія» знімає мінісеріал «Чесна гра» на замовлення каналу «Україна»
«Українська Продакшн Студія» знімає мінісеріал «Чесна гра» на замовлення каналу «Україна»
Мелодрама складатиметься з чотирьох серій.

«Українська Продакшн Студія» знімає мінісеріал «Чесна гра» на замовлення каналу «Україна». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, головна героїня Стефа Полозова розривається між обов'язком і щастям. Вона давно заміжня, але в цьому шлюбі ніколи не було кохання: їх із Ярославом звели особливі обставини. Багато років Стефа віддавала всі свої ніжні почуття двійнятам Ніні й Артему, але потім зустріла Ігоря, і це перевернуло її життя. Також раптова загибель матері стає для героїні початком складного шляху до себе і переосмислення минулого, сьогодення і майбутнього.

У ролях: Олена Радевич, Артем Алєксєєв, Михайло Хімічев, Олена Стефанська, Дарія Трегубова, Костянтин Косинський, Поліна Носихіна, Данило Шевченко, Данило Каменський, Анна Іванова, Юрій Кухаренко.

Режисер-постановник – Андрій Іванов. Оператор-постановник – Сергій Рябець. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Чемерис, Ірина Заря.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займається компанія «Українська Продакшн Студія». Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що СТБ і Film.ua знімають новий сезон «Кріпосної».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY