detector.media
30.11.2020 13:31
В Україну на три роки заборонили в’їзд ведучій російського каналу РБК
В Україну на три роки заборонили в’їзд ведучій російського каналу РБК
Світлана Чебан їздила з РФ до окупованого Криму влітку 2018 року.

Державна прикордонна служба на три роки заборонила ведучій новин російського телеканалу РБК в’їзд на територію України. Про це ДПСУ повідомила 30 листопада. 

За даними джерела «Української правди», йдеться про Світлану Чебан.

Громадянка Молдови планувала на автобусі транзитом проїхати до Росії. Прикордонники зупинили її 29 листопада на пункті пропуску «Могилів-Подільський» у Вінницькій області, адже мали попередню інформацію про її незаконні подорожі в окупований Крим. Світлана Чебан їздила з РФ до окупованого Криму влітку 2018 року. У своєму Facebook у липні 2018 року вона публікувала фото з окупованої Алупки.

Російській ведучій відмовили в перетинанні кордону й повернули в зворотному напрямку. Їй також на три роки заборонили в’їзд в Україну.

Світлана Чебан працює ведучою новин на російському телеканалі «РБК». Раніше вона працювала ведучою на молдавському каналі NIT, потім на російському НТВ.

Нагадаємо, 26 листопада Державна прикордонна служба заборонила оператору державного російського пропагандистського телеканалу RT Ігорю Завидею в'їзд на територію України терміном на три роки.

Фото: Світлана Чебан / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY