detector.media
30.11.2020 10:55
Для каналів «Україна» і «Україна 24» облаштували нову студію
Для каналів «Україна» і «Україна 24» облаштували нову студію
«Новинна Група Україна» запустила студію з технологією 360 градусів.

Випуски новин «Сьогодні» на телеканалах «Україна» і «Україна 24» з 30 листопада виходитимуть в ефір із нової студії. Про це повідомив канал «Україна 24».

«Ми стрімко розвиваємось, оновлюємо формати, наша команда поповнюється новими фахівцями. І вже цьогоріч, до свого першого дня народження, переїхали до просторої надсучасної студії, над оснащенням якої працювали кращі професіонали України та світу. Декоративні елементи розробляли провідні європейські дизайнери в єдиному екземплярі спеціально на замовлення "Новинної Групи Україна". Унікальністю розробки є те, що це перша в Україні студія, яка являє собою суцільну зону й повноцінно працює на 360°. Ведучі й журналісти можуть проводити ефіри та робити включення із будь-якої точки студії», – розповів головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

Устаткування для нової студії доставляли з 10 країн, серед яких США, Японія, Китай, Німеччина, Польща, Італія, Іспанія, Корея, Чехія й Тайвань. На її зведення знадобилося 500 годин. Загалом у новій студії працює 1000 одиниць техніки,  200 освітлювальних приладів. На підлозі – спеціальне антиблікове покриття, яке дасть змогу уникнути небажаних відблисків світла та сторонніх тіней у кадрі. Крім того, канали «Україна» і «Україна 24» використовують систему стабілізації камер Steadicam.

«Телеканал "Україна 24" першим застосував 3D-графіку просто неба під час спецефіру до Дня Незалежності й продовжує удосконалювати використання 3D-технологій. Так, у новій студії оснащено унікальну хвилеподібну панель із відеоекраном, який проєктує зображення нестандартної форми. Також ми єдині в країні використовуємо не статичні, а динамічні декорації», – додав пан Сугак.

«Україна 24» — інформаційний телеканал, який наприкінці 2019 року запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». «Медіа Група Україна» купила цифровий телеканал «Ескулап TV» (ТОВ «Аспера 2011») на початку 2015 року. 7 травня 2020 року ТОВ «Аспера 2011», яка є юридичної особою інформаційного каналу «Україна 24», змінила назву на ТОВ «Новинна Група Україна». 18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію каналу «Україна 24» у зв’язку зі зміною назви юридичної особи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY