detector.media
28.11.2020 18:30
Голодомор був жахливим злочином сталінського режиму проти українського народу та людяності - Посольство США
Голодомор був жахливим злочином сталінського режиму проти українського народу та людяності - Посольство США
28 листопада в Україні вшановують пам'ять мільйонів невинних українців, які трагічно загинули під час Голодомору 1932-33 років.

Посольство США в Україні наголошує, що Голодомор був жахливим злочином сталінського режиму проти українського народу та людяності. Про це йдеться у зверненні Тимчасової повіреної у справах США в Україні Крістіни Квін, опублікуваному пресслужбою посольства.

«Ми урочисто відзначаємо День пам’яті жертв Голодомору і вшановуємо пам’ять мільйонів невинних українців, які втратили свої життя в 1932-1933 роках. Голодомор був жахливим злочином сталінського режиму проти українського народу та людяності. Ми пам’ятаємо цю жахливу трагедію і ніколи про неї не забудемо. Наша пам’ять – найкращий спосіб запобігти таким трагедіям у світі в майбутньому. Цього дня ми вшановуємо тих, хто загинув за правління тоталітаризму, і підтверджуємо нашу підтримку народові України», - сказала Крістіна Квін.

Нагадаємо, «Вікімедіа Україна» розпочала акцію «Свічка пам’яті у Вікіпедії» - вона триватиме до 5 грудня. Користувачів запрошують створювати та покращувати статті в онлайн-енциклопедії про Голодомор 1932—1933 років. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY