detector.media
27.11.2020 18:46
«1+1 медіа» вирішила викласти серіал «Секс, Інста і ЗНО» безкоштовно на YouTube
«1+1 медіа» вирішила викласти серіал «Секс, Інста і ЗНО» безкоштовно на YouTube
25 листопада усі 12 серій серіалу стали доступні для платного перегляду на платформі «1+1 video», а з 27 листопада перші три серії можна безкоштовно переглянути на YouTube.

Увечері 27 листопада на YouTube-каналі Молодіжні серіали 1+1 media з’являться перші три серії диджитал-серіалу «Секс, Інста і ЗНО», знятого групою «1+1 медіа» для онлайн-платформ. Про це повідомляє пресслужба групи.

Підписавшись на канал, користувачі отримуватимуть сповіщення про появу нових серій.

Прем’єра серіалу відбулася 25 листопада на платформі 1+1 video. Там можна купити підписку на всі 12 серій за 79 грн. До 24 листопада тривав передпродаж серіалу за ціною 59 грн за 12 серій.

Нагадаємо, «Секс, Інста і ЗНО» розповідає про проблеми сучасних підлітків. У центрі подій — четверо персонажів та їхні найближчі друзі, у котрих, окрім класичних проблем, ще й іспити на носі.

За словами авторів, у серіалі максимально реально показано, як і чим живе покоління Z, а речі називаються своїми іменами без цензури, оскільки серіал створюється спеціально для онлайн-платформи.

Над зйомками серіалу працювала команда 1+1 Digital Studios. Авторка ідеї та шоуранерка проєкту − Ірина Никончук. Серіал зняв режисер Антоніо Лукіч за сценарієм Євгеніії Бабенко та Павла Острікова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY