detector.media
27.11.2020 18:25
СТБ і Film.ua знімають новий сезон «Кріпосної»
СТБ і Film.ua знімають новий сезон «Кріпосної»
Прем’єра відбудеться у 2021 році.

Телеканал СТБ і кіносеріальний продакшн Film.ua Group розпочали зйомки третього сезону костюмованої драми «Кріпосна». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Режисер нового сезону – Фелікс Герчиков, сценаристи – Ольга Кржечевська, Тала Пристаєцька, Олена Косенко, Аліса Ліндеман, оператор-постановник – Сергій Ревуцький.

У продовженні «Кріпосної» будуть як уже знайомі глядачам головні герої, так і нові персонажі, на ролі яких проводили всеукраїнський кастинг. У третьому сезоні «Кріпосної» знімаються: Станіслав Боклан, Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна, Марк Дробот, Тарас Цимбалюк, Олеся Жураківська, Віктор Жданов, Максим Радугін, Сергій Стрельников, Софія Прісс, Федір Лавров, Аліна Коваленко та інші.

«Новий сезон буде драматичним, на вістрі емоцій і з максимальною кількістю непередбачуваних поворотів. На глядачів чекають історії кохання, розслідування, соціального падіння та пошуки відповіді на запитання “Хто я?”. Жінки доведуть, що ніхто не має права заборонити їм бути щасливими, вони будуть відчайдушно боротися за свій вибір усупереч тиску суспільства і сім’ї», ― розповіла шоуранерка серіалу Тала Пристаєцька.

Зйомки третього сезону «Кріпосної» триватимуть до весни 2021 року й охоплять павільйони кіностудії Film.ua та натурні локації: Маріїнський палац, Видубицький і Михайлівський монастирі, Софійський собор, садиба Качанівка, Міжнародний центр культури і мистецтв та інші.

«Тримати марку непросто, ще складніше відповідати історичній правді в художній історії. Для зйомок на натурі ми обрали найкрасивіші з уцілілих місць, відповідних духові проєкту в усіх аспектах. А в павільйонах Film.ua художня група вже будує декорації інтер’єрів другої половини ХІХ століття, які повністю передадуть атмосферу і побут тієї епохи: садиби, бали, міста, трактири і лавки», ― розповів Андрій Ризванюк, виконавчий продюсер Film.ua Group і проєкту «Кріпосна».

Прем’єра нового сезону «Кріпосної» відбудеться на телеканалі СТБ у 2021 році. Дату канал поки не розголошує.

«Запуск зйомок нового сезону “Кріпосної”, нашого міжнародного хіта, це логічне продовження розвитку бренду СТБ і серіальної лінійки каналу. І ми готові вкотре дивувати наших глядачів і ставити нову планку ринку серіального контенту», ― прокоментувала керівна директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук.

Раніше СТБ планував випустити третій сезон «Кріпосної» не раніше 2021 року. Планувалися зйомки 48 серій.

Нагадаємо, «Кріпосна» – багатосерійна історична костюмована драма спільного виробництва StarLight Films і Film.ua. Зйомки розпочалися влітку 2017 року, одразу було знято 48 серій. Перший сезон із 24 серій вийшов в ефір СТБ навесні 2019 року, другий сезон із 24 серій – восени 2019 року.

1 липня 2019 року міжнародна прем’єра серіалу відбулася в Польщі на телеканалі TVP1. Після цього серіал показали в Литві, Казахстані, Росії, Білорусі. Права на показ продані в Угорщину, Словаччину, Болгарію (BNT), Латвію, Естонію, Грузію, на території Балканських країн і Латинської Америки, а також у Японію (A.K Company) та Чехію (Prima TV). Влітку 2020 року український серіал показали в Іспанії на каналі Divinity. Також «Кріпосна» доступна на міжнародному VOD-сервісі Amazon Prime.

На іноземних територіях серіал виходить під назвою Love in Chains.

На фото: знімальна група. Джерело фото: пресслужба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY