detector.media
27.11.2020 15:46
Трамп знову звинуватив медіа та Twitter в брехні
Трамп знову звинуватив медіа та Twitter в брехні
Він вважає, що ЗМІ спотворять його заяви про підсумку виборів.

Президент США Дональд Трамп звинуватив медіа та соціальну мережу Twitter в брехні. Про це він 26 листопада написав у Twitter.

Після спілкування з американськими військовими, увечері 26 листопада Дональд Трамп дав пресконференцію. Однак, на думку американського лідера, ЗМІ спотворять його заяви про підсумку виборів.

«Фейкові ЗМІ координуються, щоб справжня інформація з пресконференції ніколи не дійшла до громадськості. Першочерговим моментом було те, що вибори 2020 року були сфальсифіковані й що я переміг», – зазначив він.

Крім того, Дональд Трамп вважає, що аналогічно діє Twitter.

«Twitter розсилає абсолютно неправдиві "тренди", які не мають нічого спільного з тим, що насправді відбувається в світі. Вони це вигадують, і це просто негативний "мотлох". З Twitter відбудеться те саме, що й з Fox News», – сказав він та закликав скасувати статтю 230, яка надає технологічним компаніям широкий імунітет від цивільних позовів на основі публікацій користувачів.

Нагадаємо, 27 травня 2020 року стало відомо, що Twitter вперше в історії позначив твіт президента США Дональда Трампа як неправдивий. Пізніше Трамп пригрозив заблокувати неугодні соцмережі. А вже 28 травня він підписав спеціальний указ, що має врегулювати діяльність соціальних мереж та подолати «онлайн-цензуру» з боку технологічних корпорацій у США. Зокрема, президент США пропонує відмінити дію розділу 230 закону, що надавав технологічним компаніям широкий імунітет від цивільних позовів на основі публікацій користувачів.

26 жовтня президент США Дональд Трамп звинуватив у «корумпованій змові» американські ЗМІ, які попереджають про небезпеку для суспільства від коронавірусною інфекції. Крім того, з інтерв'ю, яке голова Білого дому дав американському журналісту Бобу Вудворду для його книги «Лють» («Rage»), випливає, що президент США ще з самого початку знав і навмисне применшував небезпеку коронавірусу, «щоб не сіяти паніку».  

28 жовтня президент США Дональд Трамп сказав, що в країні не залишилося вільної преси та звинуватив американські ЗМІ в корупції й розповсюдженні фейків.

Фото: Cheriss May / NurPhoto

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY