detector.media
26.11.2020 18:39
Megogo та Мінцифри запустили серію освітніх подкастів
Megogo та Мінцифри запустили серію освітніх подкастів
Випуски можна прослухати безкоштовно.

Міністерство цифрової трансформації України та Megogo запустили подкасти за мотивами освітніх серіалів із цифрової грамотності. Про це повідомляє пресслужба медіасервісу.

Наразі вже доступні до безкоштовного прослуховування подкасти «Безпека дітей в інтернеті» та «Дружні цифрові фінанси», всього буде вісім випусків. Також скоро з’являться подкасти про сучасне резюме та пошук роботи онлайн, сервіси для бізнесу та розваг та про інструменти електронної демократії.

Подкаст «Безпека дітей в інтернеті» розповідає про те, як зробити інтернет для дітей безпечнішим, правила спілкування у соцмережах та багато іншого. «Дружні цифрові фінанси» - допоможе сформувати сімейний бюджет, розрізняти дебетову та кредитну картки, ознайомитися з особливостями кредитів і депозитів тощо.

Випуски доступні у додатку Megogo в розділі Megogo Audio. Також їх можна попередньо завантажити для прослуховування без підключення до інтернету.

Нагадаємо, влітку 2020 року Міністерство цифрової трансформації підписало меморандум про співпрацю з Megogo. Нещодавно на медіасервісі з'явились освітні серіали жестовою мовою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY