detector.media
26.11.2020 10:59
Видання «Телекритика» закрилося
Видання «Телекритика» закрилося
26 листопада 2020 року – останній день роботи видання.

Група «1+1 медіа» закрила інтернет-видання «Телекритика» через кризу, викликану пандемією коронавірусної інфекції. Про це медіагрупа повідомила 26 листопада 2020 року.  

«З огляду на збитки, завдані світовою коронакризою, що боляче вдарила і по ринку медіа, група "1+1 медіа" прийняла рішення припинити подальшу підтримку видання та зосередитися на розвитку ключових проєктів», – йдеться в повідомленні.

26 листопада 2020 року – останній день роботи видання «Телекритика».

«Якщо розглядати медіа як бізнес, потрібно жорстко коригувати бізнес-стратегії, щоб і надалі утримувати лідерські позиції на ринку та мати фінансові можливості розвивати ключові проєкти. Зокрема, наша актуальна стратегія полягає у розвитку та продовженні інвестицій лише в ті проєкти, що мають високий потенціал вийти на самоокупність та стати прибутковими. Шкода це констатувати, проте через низку об’єктивних причин "Телекритика" не змогла увійти до такого списку», — сказав генеральний директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

«Телекритика» — нішеве інтернет-видання про українську медіасферу, засноване у 2001 році командою на чолі з Наталією Лигачовою. У 2004 році була створена громадська організація «Телекритика», що підтримувалася західними донорами.

У грудні 2006 року інтернет-видання «Телекритика» увійшло до холдингу «Главред-медіа», який з 2010 року став складовою групи «1+1 медіа». Усі ці роки видання підтримувалося як громадською організацією, так і комерційним холдингом.

30 жовтня 2015 року громадська організація «Телекритика» припинила співпрацю з холдингом «1+1 медіа». Наталія Лигачова з колективом залишили портал «Телекритика», який відтоді повністю належав «1+1 медіа» та управлявся новою командою.

8 лютого 2016 року розпочало роботу інтернет-видання «Детектор медіа» (detector.media), на чолі з пані Лигачовою. У травні 2016 року громадська організація «Телекритика» змінила назву на «Детектор медіа».

Фото: Телекритика

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY