detector.media
25.11.2020 19:28
Стрічка «Захар Беркут» вийде в прокат в Об'єднаних Арабських Еміратах
Стрічка «Захар Беркут» вийде в прокат в Об'єднаних Арабських Еміратах
Історичний екшен покажуть у 60 кінотеатрах.

Українська стрічка «Захар Беркут» 26 листопада вийде в прокат в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це повідомляє пресслужба фільму.

Стрічка «Захар Беркут» за мотивами однойменної повісті Івана Франка розповідає про події 1241 року: монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі місцеві мисливці брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених.

Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

У ролях: Роберт Патрік, Андрій Ісаєнко, Олег Волощенко, Поппі Дрейтон, Аліна Коваленко та інші. Режисер - Ахтем Сеітаблаєв.

Проєкт став переможцем Дев'ятого пітчингу Державного агентства України з питань кіно. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпідтримка - 30 млн гривень.

Український реліз відбувся в жовтні 2019 року. Згодом стрічку побачили глядачі у країнах Балтії (Литва, Латвія та Естонія), права на показ були продані на території Німеччини та німецькомовної Європи, Туреччини, Іспанії, Великої Британії, Ірландії, Австралії та Нової Зеландії. 2 жовтня стрічка вийшла у США та Канаді на VOD-сервісах (зокрема iTunes, GooglePlay, Vudu та Amazon) та в онлайн-кінотеатрах.

В ОАЕ стрічка демонструватиметься у 60-ти кінотеатрах. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY