detector.media
25.11.2020 18:43
Український ілюстратор Олександр Грехов створив комікс про журналістські стандарти
Український ілюстратор Олександр Грехов створив комікс про журналістські стандарти
Художник відомий виставкою «Квантовий стрибок Шевченка», коли він зобразив Кобзаря в образах Термінатора, Фріди Кало, Джека Горобця, Людини-павука, Гаррі Поттера, Супер Маріо, Христофора Колумба та інших відомих людей та персонажів.

Український ілюстратор Олександр Грехов створить серію коміксів для Комісії з журналістської етики про журналістську етику та стандарти у рамках проєкту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США. Про це повідомляється на сайті КЖЕ.

Перша його робота присвячена п. 16 Кодексу етики українського журналіста про те, що журналіста не можна службовим порядком зобов’язати писати чи виконувати будь-що, якщо це суперечить його власним переконанням чи принципам.

Нагадаємо, у лютому 2019 року на станції метро «Тараса Шевченка» в Києві відкрили виставку робіт Олександра Грехова «Квантовий стрибок Шевченка». Художник зобразив українського класика в образі Фріди Кало, Джека Горобця, Людини-павука, Дарта Вейдера та інших відомих людей та персонажів. Вже 18 лютого виставку вимушено закрили, тому що майже всі роботи були знищені вандалами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY