detector.media
25.11.2020 17:05
Колишня режисерка «1+1» очолить ТБ-напрямок каналу Kyiv.Live
Колишня режисерка «1+1» очолить ТБ-напрямок каналу Kyiv.Live
Світлана Павелецька повідомила, що до весни канал зазнає істотних змін.

Колишня головна режисерка департаменту ранкового мовлення телеканалу «1+1» Дар’я Качковська очолить ТБ-напрямок каналу Kyiv.Live. Про це 25 листопада повідомила СЕО комерційної компанії «Інститут когнітивного моделювання» Світлана Павелецька.

Пані Качковська формуватиме нову структуру та оновлюватиме програмну концепцію.

«Це чудова новина. Ми розуміємо, що завдання досить складне по реформуванню та реструктуризації цього напрямку, але я впевнена, що Дар'я відмінно впорається. Ми активно збираємо команду, для якої Kyiv.Live – можливість створити проєкт, який буде орієнтуватися на ринок. Я рада, що наші амбіції тут співпадають. Скоро буде багато нових проєктів», – сказала пані Павелецька та додала, що істотних змін варто очікувати вже на початку весни.

Як писав ДМ, у 2018 році Дар‘я Качковська отримала телевізійну премію «Телетріумф» у номінації режисер-постановник ранкової/денної програми, за програму «Сніданок з 1+1».

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»). Телеканал Odesa.Live розпочав мовлення 2 вересня 2020 року в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»).

10 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк») та одеського ефірного цифрового телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»), дозволивши їм переформатуватися на інформаційні міські телеканали Kyiv Live та Odesa Live, відповідно.

Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планували запуск іще низки міських каналів у великих містах.

Генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live на старті був Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Разом з ним у команді Kyiv.Live та Odesa.Live працювала колишня генеральна директорка Прямого каналу і директорка каналу ZIK Євгенія Захарова.

На початку листопада Олексій Семенов і Євгенія Захарова залишили телеканали. Замість них управлінням Kyiv.Live та Odesa.Live зараз займається Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. ІКМ 5 листопада повідомив, що працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля диджитал-продуктів телеканалів.

Операційним директором холдингу каналів Kyiv.Live та Odesa.Live став Дмитро Зубко, який раніше був операційним директором телеканалу ТЕТ і компанії «1+1 продакшн». Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року генеральною директоркою (СЕО) Інституту когнітивного моделювання стала Світлана Павелецька. У листопаді вона стала партнеркою засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка в межах співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live. 

На фото Дар’я Качковська, воно надане Світланою Павелецькою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY