detector.media
25.11.2020 11:05
«Україна 24» покаже спецефір про боротьбу з домашнім насиллям з Машею Єфросиніною
«Україна 24» покаже спецефір про боротьбу з домашнім насиллям з Машею Єфросиніною
25 листопада відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками.

Телеканал «Україна 24» 26 листопада о 19:00 покаже спецефір про боротьбу з домашнім насиллям – «ЗупиниТи насилля», ведучою якого стане Маша Єфросиніна. Про це канал повідомив 25 листопада.

«Місія загальнонаціонального каналу "Україна 24" – висвітлювати актуальні проблеми сучасності й допомагати їх розв'язувати. Такою проблемою сьогодні є домашнє насилля, про яке треба говорити голосно і відверто. Тому ми запускаємо соціальний спецефір з телеведучою та засновницею благодійних фондів – Машею Єфросиніною, адже важливо, щоб кожен усвідомив: насилля – не міф, а реальна проблема», – сказав головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

Ведучою спецефіру стане Маша Єфросиніна — телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів та Почесний Посол ООН в області народонаселення України.

Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства над жінками в 1999 році.

Нагадаємо, влітку 2020 року в cоціальній мережі Instagram запустили флешмоб на підтримку жінок. Мільйони користувачок з усього світу викладали свої чорно-білі фотографії, висловлювалися проти насильства над жінками, ділилися своїми історіями, закликали пам’ятати про свої права та можливості. Пости публікували під хештегами #ChallengeAccepted та #womensupportingwomen. В Україні однією з перших до нового руху приєдналася телеведуча Маша Єфросініна.

Фото: Україна 24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY