detector.media
24.11.2020 12:12
12-13 грудня – онлайн-хакатон про створення подкастів від Urban Space Radio
12-13 грудня – онлайн-хакатон про створення подкастів від Urban Space Radio
Реєстрація триватиме до 27 листопада.

Незалежне онлайнове Urban Space Radio 12-13 грудня проведе дводенний хакатон про створення подкастів «Мене чути?». Темою заходу стануть стереотипи.

До участі в хакатоні організатори запрошують подкастерів, журналістів будь-яких форм медіа, студентів медійних спеціальностей та інших, зацікавлених у створенні якісних подкастів. До участі в хакатоні відберуть 30 учасників/ць. Вони сформують п’ять команд, кожна з яких працюватиме над своїм подкастом.

Команда-переможець зможе випустити власний подкаст в ефірі Urban Space Radio.

Тренери та спікери хакатону:

Хакатон складатиметься з лекцій, воркшопів, інтерактивних тематичних семінарів, панельних дискусій та менторських сесій. Учасники програми вчитимуться працювати зі звуком, обирати й розвивати теми (в тому числі – соціально важливі), будувати драматургію подкастів, шукати нестандартні формати та збільшувати аудиторію своїх подкастів.

Де й коли: хакатон відбудеться 12-13 грудня в онлайн режимі (зміни в датах можливі за умови чергової хвилі карантину або інших форс-мажорних обставин).

Реєстрація: подати заявку можна до 27 листопада за посиланням. Аплікаційну заявку оцінюватимуть: Василь Колісник («Радіо Скорбота»), Павло Бондаренко («Радіо Поділ»), Юлія Кушнір (Urban Space Radio).

Проєкт реалізовується в межах сезону #безстереотипів Urban Space Radio за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY