detector.media
Єлизавета Мосійчук
«Детектор медіа»
23.11.2020 20:19
«Свобода слова» на ICTV вийде без Вадима Карп'яка. Ведучий пішов на самоізоляцію
«Свобода слова» на ICTV вийде без Вадима Карп'яка. Ведучий пішов на самоізоляцію
23 листопада токшоу вестима Володимир Павлюк – шеф-редактор програми «Вікна-Новини» на СТБ.

Випуск токшоу «Свобода слова» на ICTV 23 листопада вийде без ведучого Вадима Карп'яка, тому що він перебуває на самоізоляції. Цю інформацію ведучий підтвердив у коментарі «Детектору медіа».

«Мене замінить Володимир Павлюк – шеф-редактор "Вікна-Новини", СТБ. Я на самоізоляції. У мене немає ще підтвердженого тесту [на COVID-19], тому що за протоколом МОЗ ще рано робити. Але у мене є певні симптоми, і тому я вдома на самоізоляції, піклуючись про всіх працівників і гостей. А коли я вже отримаю якісь результати тесту, коли його можна буде робити, тоді вже будемо вирішувати, що далі», - розповів Вадим Карп'як.

Він додав, що тести на COVID-19 здавав регулярно, а на самоізоляції перебуває з вечора п’ятниці, 20 листопада.

«Протокол МОЗ передбачає, що, коли є перші симптоми, тест треба здавати на восьму добу (після контакту з хворим – ред.), до того часу він може нічого не показати. У вівторок я потенційно мав контакт іх ковід-хворою, і восьма доба після контакту – це середа. У середу я потенційно здам тест, результат буде не раніше четверга-п’ятниці», - розповів ведучий.

Нагадаємо, Вадим Карп'як незмінно веде «Свободу слова» на ICTV з 2016 року. Програму у 2005-му започаткував Савік Шустер, а з 2007 по 2016-й ведучим був Андрій Куликов.

Раніше повідомлялось, що StarLightMedia витратила на здоров’я співробітників понад 10 млн грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY