detector.media
23.11.2020 19:22
Комедійний серіал від ICTV «Козаки. Абсолютно брехлива історія» покажуть у кінотеатрах
Комедійний серіал від ICTV «Козаки. Абсолютно брехлива історія» покажуть у кінотеатрах
Стрічку транслюватимуть у мережі кінотеатрів Multiplex.

Пригодницький серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія» від ICTV з 26 листопада покажуть у кінотеатрах. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

На ICTV зазначили, що це перший випадок в історії українського телебачення, коли український телесеріал з’явиться у великому кінопрокаті. Серіал показуватимуть з четверга, 26 листопада, по 3 серії протягом тижня.

«Козаки. Абсолютно брехлива історія» – 12-серійний пригодницький серіал, прем’єра якої нещодавно відбулася на телеканалі ICTV. 

Костюмований проєкт розповідає про вигадану українську реальність кінця XVI століття. За сюжетом, простий сільський хлопець Іван краде коштовності у московського царя, щоб викупити свою матір з турецького полону. Виявляється, він вкрав магічну сережку, яка є запорукою непереможності Московської влади. Іванові не вдається її вберегти. Скарб потрапляє на Січ і опиняється у вусі Кошового. А забрати сережку в козаків значно важче, ніж у царя.

У ролях: Юрій Дяк, Андрій Ісаєнко, Міла Сивацька, Михайло Гаврилов, Остап Ступка, Георгій Делієв, Михайло Кукуюк, Лариса Руснак, Олег Волощенко, Дмитро Вівчарюк та інші. 

Режисер-постановник – Олександр Березань.

Стрічку створено компанією IQ Production за замовленням телеканалу ICTV. Раніше на каналі представили її тізер, а з 17 листопада серіал вийшов в ефір.

Нагадаємо, у 2018 році серіал брав участь у конкурсі проектів патріотичного спрямування Міністерства культури під назвою «Козаки» та ввійшов до переліку переможців. Творці просили 16,8 млн державної фінансової підтримки. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY