detector.media
21.11.2020 17:44
Національний музей Революції Гідності закликав приєднатись до флешмобу #бути_гідним
Національний музей Революції Гідності закликав приєднатись до флешмобу #бути_гідним
Флешмоб триватиме до кінця лютого 2021 року.

Національний музей Революції Гідності закликав доєднатись до Всеукраїнського флешмобу #бути_гідним, який розпочався 21 листопада. Про це повідомляє пресслужба музею.

«Перебувати на Майдані – це випромінювати взаємопідтримку, самопожертву, терпеливість, віру, гордість. Це – бути гідним. Пам’ятаємо перевірену міць і подальшу готовність українського народу підтримувати свободу та демократію. Сім років тому ми відстояли свою державу. Тепер її захищаємо. 21 листопада, хто прагне вільної європейської України, знов об’єднаються в спільноту, як у славні нещодавні часи. Наша ознака – синьо-жовта стрічка на руці, сумці, автівці», - йдеться в повідомленні. 

Організатори флешмобу закликають 21 листопада пов'язати синьо-жовту стрічку на одяг, рюкзак, сумку або автомобіль. Це нагадуватиме, що День гідності та свободи – це не лише про один день, це про людей, їхні принципи, досягнення і досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь.

«У віртуальному просторі наша ознака – допис на тему Революції Гідності з хештегом #бути_гідним. Поділіться спогадом, роздумом, тодішнім або теперішнім фото», - зазначили в музеї.

Організатори цієї ініціативи наголосили, що прагнуть актуалізувати у суспільстві роздуми про те, чому свобода варта того, щоб за неї боротися і захищати її, і чому в нації завжди є небезпека її втратити, опинившись у статусі підкорених і зневажених.

Фото: facebook.com/ivan.pishta.1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY