detector.media
22.11.2020 10:26
Пішла з життя журналістка «Ліга.Новини» Ірина Морозова
Пішла з життя журналістка «Ліга.Новини» Ірина Морозова
Журналістка багато писала про війну на Донбасі та переселенців.

Пішла з життя журналістка «Ліга.Новини» Ірина Морозова. Про це повідомив у Facebook очільник суспільно-політичной редакції «Ліги» Петро Шуклінов.

«Не стало журналістки "Ліги" Ірини Морозової. Нашого друга, нашого любого друга, професіонала. Вона переїхала з Донбасу. Не бачила себе в новій місцевій реальності. Не могла навіть уявити свого життя без України. І боролася. Боролася, як могла - тихо, непомітно для багатьох. Вона дуже хотіла повернути свій дім. Вона переживала за кожного переселенця. За кожного читача. За кожну новину про людські трагедії. Пропускала через себе. І одного разу її серце таки не витримало більше», - написав він.

Ірина Морозова багато писала про війну, переселенців, пункти пропуску, була авторкою майже всіх текстів та новин «Ліги» про ситуацію на окупованій частині Донбасу.

«Вона розповіла про Донбас сотням тисяч людей. А іноді писала новини, які читали 100 чоловік. Ми сперечалися: Іра, ну подивися, практично ніхто не прочитав ось цю новину! Але вона перла, як танк: це ж люди, це важливо, важливіше всього. І ти поступаєшся. Тому що вона має рацію. Вона була людиною, яка повертала на землю, повертала людяність світу KPI і інтересів аудиторії. І при цьому завжди виконувала всі завдання. Завжди в лідерах. Кожен місяць», - розповів Шуклінов.

У Ірини Морозової залишились чоловік та дві дочки. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY