detector.media
20.11.2020 12:24
Новий канал знімає шоу «Де логіка?» з Притулою (ДОПОВНЕНО)
Новий канал знімає шоу «Де логіка?» з Притулою (ДОПОВНЕНО)
Прем’єра запланована на весну.

Новий канал знімає гумористичне інтелектуальне шоу «Де логіка?». Його вестиме Сергій Притула. Прем’єра запланована навесні 2021 року. Про це повідомляє пресслужба каналу.

У шоу змагаються дві зіркові команди – чоловіків і жінок. Учасники сидять один навпроти одного за ігровими столами. Довкола них розміщені екрани, на яких транслюють завдання чотирьох раундів та фіналу, усі – на логіку та спостережливість. За кожним столом – кнопка, на яку треба тиснути, коли відповідь готова.

«За правилами гри, зірки мають розгадувати загадки та ребуси, знаходити логічні зв’язки між різними предметами, явищами і персонажами, зображеннями на картинках або анімації, – розповідає керівник проєкту Максим Пастухов. – А ще – продемонструвати своє вміння правильно мислити. Їм треба якнайшвидше першими знайти відповідь, натиснути на кнопку та пояснити логіку своїх думок».

За його словами, інтрига шоу зберігається до самого кінця, адже один бал може стати вирішальним. Переможе команда, у якої буде більше балів: вона отримає приз «Залізна логіка».

Ведучим шоу став Сергій Притула. Хоча в кастингу брали участь ще двоє відомих людей. «У нього відмінне почуття гумору та багата ерудиція. Він легко може обіграти будь-які, навіть найдивніші й несподівані відповіді учасників. Не соромиться гостро коментувати те, що відбувається, особливо безглузді версії гравців», – пояснив вибір ведучого Максим Пастухов.

До старту проекту Сергій Притула сам пройшов усі завдання. «Складність міряв по собі. Адже за моєю спиною достатня кількість зіграних інтелектуальних ігор. Свого часу я став кращим гравцем у лізі «Що? Де? Коли?» Тому вважаю, що підкований для роботи у такого штибу конкурсах. Деякі запитання довелося відсіяти або спростити», – розповів телеведучий та екскандидат у мери Києва від партії «Голос».

Серед учасників нового шоу – телеведучі Алла Костромічова, Соня Плакидюк, Маша Єфросініна, Юрій Горбунов, Ігор Ласточкін, Олександр Педан, співак і актор Сергій Бабкін, співаки Позитив, Оля Полякова, акторка Сніжана Бабкіна, блогер Діма Євтушенко.

Новий канал також готує ігри на логіку для соцмереж, у яких зможуть позмагатися глядачі нового шоу.

ДОПОВНЕНО: у пресслужбі Нового каналу «Детектору медіа» повідомили, що в шоу буде 15 випусків, воно виходитиме навесні раз на тиждень. Проєкт для Нового каналу знімає StarLight Production, студія 1.

Нагадаємо, у грудні на Новому каналі запланована прем’єра другого сезону серіалу «Перші ластівки. Zалежні».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY