detector.media
19.11.2020 17:31
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Розмінна монета»
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Розмінна монета»
Прем’єра чотирисерійного фільму «Розмінна монета» виробництва компанії «Про-ТВ Продакшн» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 21 листопада о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, у пологовий будинок, де працює медсестра Валентина, пішки приходить вагітна Емма. Важкі пологи закінчуються народженням хлопчика, у матері ускладнення. Емма між життям і смертю зізнається Валентині, що батько дитини Єгор – син кримінального авторитета на прізвисько «Дід». Отямившись, Емма тікає з лікарні, щоб повідомити Єгору про народження сина, та в момент зустрічі їхню машину підривають. Валентина самотня, до того ж не може мати дітей. Вона прив'язується до малюка і вирішує його усиновити. Головлікар пропонує оформити документи, ніби це Валентина сама народила – щоб не мучитися з оформленням усиновлення. Щаслива Валентина забирає дитину додому. Та хтось доносить «Дідові» про народження онука. Інших спадкоємців у нього немає, тож він відправляє своїх людей на пошуки хлопчика.

Ролі в серіалі виконали: Віра Шпак, Анастасія Рябошапка, Віктор Васильєв, В'ячеслав Гіндін, Олександр Наумов, Євген Юхновець, Мирон Шувалов та інші актори.

Режисер-постановник – Дмитро Матов. Оператор-постановник – Сергій Бойко.

Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY