detector.media
19.11.2020 11:36
У Києві знімають дитячий новорічний мюзикл, який вийде на Megogo
У Києві знімають дитячий новорічний мюзикл, який вийде на Megogo
У Києві проходять зйомки дитячого новорічного мюзиклу «Ульотний Новий рік» від Студії мистецтв Smile. Про це повідомляють творці проєкту.

Режисеркою-постановницею стрічки стала Анна Акулевич — авторка фільму «Джамала.UA». Головну роль виконує народна артистка України Тамара Яценко. Також у фільмі бере участь суперфіналістка талант-шоу «X-фактор» Марія Рак і вихованці Студії Smile.

За сюжетом команда дітей з тренеркою (Тамара Яценко) вирушає на концерт з унікальним номером зі скіпінгу. Але один герой травмується на генеральній репетиції і не може приєднатися. Маючи розвинуті знання в IT, хлопчик робить усе, щоб інші учасники не полетіли теж. В аеропорту з тренеркою та дітьми починають відбуватись дивні речі. Команді необхідно не лише встигнути на літак, але й розтопити крижане серце вередливої менеджерки аеропорту.

Стрічка супроводжується кавер-версіями українських хітів, що інтегровані у вигляді відеокліпів.

«Зазвичай, ми щороку організовуємо великі новорічні шоу, але пандемія внесла свої корективи. Ми побачили в цьому можливість – і кинули собі виклик: вирішили знімати кіно. До цього наша аудиторія глядачів була обмежена кількістю концертної зали, а зараз це шанс показати нашу творчість та наших талановитих дітей на широкий всеукраїнський загал. Подібні дитячі мюзикли були популярні у радянські часи. Мені захотілось відродити цей формат в нашій країні» — говорить Павло Глазков, продюсер фільму, автор ідеї та директор Студії мистецтв Smile.

Зйомки відбуваються в Києві, в аеропорту «Харків» та на бортах літаків за підтримки авіакомпанії Windrose.

Закрита прем'єра стрічки запланована на 23 грудня в одному з київських кінотеатрів. Після цього мюзикл буде доступний для безкоштовного перегляду онлайн на ОТТ-платформі Megogo.

Фото надані творцями стрічки

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY