detector.media
19.11.2020 10:47
Василіса Фролова вперше стане мамою
Василіса Фролова вперше стане мамою
Ведуча Прямого каналу та Радіо НВ очікує на первістка, якого називає «короніалом».

Теле- та радіоведуча Василіса Фролова повідомила про свою вагітність. «На самому початку карантину я тут прогнозувала, що передчуваю демографічний стрибок. І ось, природа навколо мене очистилася настільки, що і сама тепер ношу короніала», – написала вона на фейсбуку.

В інтерв’ю Elle вона зізналася, що «настільки перестала вірити в те, що можу завагітніти, що взагалі про це забула. І ось саме тоді це сталося» (телеведучій 42 роки).

Василіса Фролова розповіла, що її ритм ніяк не змінився, а працює вона ще більше: «Я й далі веду щоденно прямі ефіри на Прямому каналі і програму на Радіо НВ. Хіба що тепер замість цілодобових новинних інформаційних потоків, у яких я безперервно перебувала, я занурилася у вагітні додатки і влоги “овуляшек” на YouTube. Виявилося, це так цікаво (Сміється)».

Наразі ведуча не може спрогнозувати свій декрет – каже, що це залежить від самопочуття. «Не думаю, що мені захочеться довго бути в мамській ізоляції, хоча зарікатися не буду. Хто знає, а раптом затягне», – додала вона.

Фото: Юлія Черних, Elle

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY