detector.media
18.11.2020 18:25
Оголошено дату прем'єри нового сезону серіалу «Великі Вуйки»
Оголошено дату прем'єри нового сезону серіалу «Великі Вуйки»
Продовження комедійного серіалу покажуть 30 листопада о 20:45.

Оголошено дату прем'єри серіалу «Великі Вуйки. Вдома краще». Про це повідомляє пресслужба телеканалу «1+1».

У нових серіях село Великі Вуйки буде перетворюватись на європейський курорт, адже після прокладання дороги приватний інвестор збудував там готель. Та лише на зведенні готельного комплексу справи інвестора й головних героїв серіалу не завершаться. Німець на ім’я Бергер надовго залишиться у Великих Вуйках, де на нього чекає здивування від витівок гуцулів та ніжні почуття до однієї з героїнь серіалу. 

Роль іноземного інвестора у новому сезоні виконав український актор театру та кіно Сергій Сафрончик. На рахунку актора близько 30 ролей у кіно й серіалах та понад два десятки театральних робіт.

«На роль іноземного інвестора було кілька претендентів. Для нас було важливо, аби актор мав акцент, який у серіалі розкриє його національність та, відповідно, характер. Сергій Сафрончик підійшов за всіма необхідними критеріями, у нього дуже потужна акторська школа, і ми задоволені його грою у проекті», - розповів креативний продюсер та актор серіалу Юрій Горбунов.

Окрім спроб перетворити Великі Вуйки на європейський курорт, у героїв серіалу буде чимало романтичних історій, за якими має бути цікаво спостерігати глядачам. 

Прем’єру комедії «Великі Вуйки. Вдома краще» покажуть 30 листопада о 20:45 на «1+1».

Про зйомки нового сезону серіалу «Великі Вуйки» стало відомо у червні 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY