detector.media
17.11.2020 12:51
Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину
Радник Єрмака дав МОЗ поради щодо комунікації з противниками карантину
Він відреагував на відмову мерів деяких українських міст виконувати рішення уряду про карантин «вихідного дня».

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк порадив Міністерству охорони здоров’я записати відео з відділень територіальних лікарень, де лікують хворих на коронавірусну інфекцію, і розповісти про персональну відповідальність за важкі форми хвороби та високу смертність. Про це він 17 листопада написав у Facebook, реагуючи на відмову мерів деяких українських міст виконувати рішення уряду про карантин «вихідного дня».

Михайло Подоляк, який займається медіамодерацією та комунікаціями в ОПУ, вважає, що МОЗ має чіткіше розставити акценти. «На мій погляд, досить зробити дві речі. Перше: записати відео з територіальних лікарень, з ковід-відділень. Щоб особисто та у всіх кольорах подивилися на неіснуюче. На хворих, яких багато. На їхні страждання... Не благати треба, а особисто показувати всім, що нас чекає, якщо не розірвати ланцюг... І друге: чітко пояснити, яка персональна відповідальність за певний відсоток важких форм й високої смертності», – сказав він.

Як пише 24 канал, рішення Кабміну, який 11 листопада запровадив карантин «вихідного дня», відмовляються виконувати: Рівне, Дніпро, Івано-Франківськ, Житомир, Краматорськ, Львів, Луцьк, Слов'янськ, Черкаси, Мукачево, Тернопіль. 

Нагадаємо, радник керівника ОП Михайло Подоляк розповів, що в Офісі президента планують запустити «іменний відеоблог» Володимира Зеленського, у якому він даватиме фідбек на топ-5 тем тижня. 12 листопада хворий на коронавірусну інфекцію Володимир Зеленський записав звернення з лікарні Феофанія. Його спершу опублікував телеканал «Україна 24», пізніше відео з'явилося в соцмережах президента.

Фото: Громадське радіо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY