detector.media
13.11.2020 20:43
Фільм української режисерки Аліни Горлової змагатиметься на італійському Festival Dei Popoli
Фільм української режисерки Аліни Горлової змагатиметься на італійському Festival Dei Popoli
Фестиваль є одним із найстаріших у світі та буде проходити в 61-й раз.

Документальний фільм української режисерки Аліни Горлової «Цей дощ ніколи не скінчиться» (This Rain Will Never Stop) змагатиметься на італійському кінофестивалі Festival Dei Popoli. Про це повідомляє пресслужба стрічки.

Стрічка раніше була відома під назвою «Поміж війн» або «Андрій Сулейман». За сюжетом, 20-річний Андрій Сулейман разом із батьком переїхав із Сирії в Україну, але зіткнувся з черговим військовим конфліктом. Після смерті батька Андрій вирішує поховати його тіло в Сирії.

Міжнародний онлайн-показ документальної стрічки відбудеться 20 листопада 2020-го. Фестиваль є одним із найстаріших у світі та буде проходити в 61-й раз. Він вперше відбудеться повністю онлайн на платформі MYmovies.it.

Festival Dei Popoli вважається єдиним майданчиком в Італії, де збирають креативну документалістику. Креативна документалістика працює з різними форматами та експериментами в жанрі документального кіно, завдяки чому створюється більш висока художня цінність фільму та присутній авторський погляд.

Кінофестиваль відбуватиметься з 15 по 22 листопада включно. Це буде другий міжнародний стрічки «Цей дощ ніколи не скінчиться». Світова прем’єра відбудеться за день до цього, 19 листопада 2020, офлайн в рамках Амстердамського фестивалю документального кіно IDFA. Прем’єра в Україні запланована на 2021 рік.

Фільм є копродукцією України, Латвії, Німеччини й Катару, був профінансований Держкіно України, Латвійським кіноцентром, фондами IDFA Bertha Fund та Doha Film Institute.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY