detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
13.11.2020 18:00
Речницю МЗС призначили послом в Сингапурі (ДОПОВНЕНО)
Речницю МЗС призначили послом в Сингапурі (ДОПОВНЕНО)
Обов’язки пані Зеленко наразі виконує Олег Ніколенко.

Президент Володимир Зеленський 13 листопада 2020 року призначив речницю Міністерства закордонних справ України Катерину Зеленко послом України в Сингапурі. Про це йдеться в указі №498/2020.

«Призначити Зеленко Катерину Михайлівну Надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Сингапур», – йдеться в документі.

ДОПОВНЕНО: Речника міністра закордонних справ Георгій Тихий повідомив «Детектору медіа», що обов’язки пані Зеленко наразі виконує Олег Ніколенко, віцеголова комітету ООН з інформації, представник України.

Катерина Зеленко – кар'єрна дипломатка, у системі МЗС – з 2002 року.

У 2002 році вона з відзнакою закінчила Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т.Шевченка за фахом «міжнародні відносини».

Працювала у Посольстві України в Республіці Австрія та Постійному представництві при міжнародних організаціях у Відні, двічі – у Посольстві України у ФРН. У період між відрядженнями обіймала різні посади в Департаменті персоналу, Департаменті Європейського союзу та Політичному департаменті МЗС України.

З листопада 2018 року Катерина Зеленко відповідала за взаємодію зі ЗМІ та інформаційно-роз’яснювальну роботу. На цій посаді вона змінила Мар'яну Бецу, яку призначили послом України в Естонії.

Фото: МЗС

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY