detector.media
11.11.2020 20:35
Megogo Live покаже цикл документальних фільмів «Фантастичні українці»
Megogo Live покаже цикл документальних фільмів «Фантастичні українці»
Прем'єра відбудеться 19 листопада о 20:00.

Канал Megogo Live покаже прем’єру фільму з циклу «Фантастичні українці» за участі відомих музикантів, літераторів, художників та представників кіноіндустрії. Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Фантастичні українці» – цикл із чотирьох фільмів про сучасну українську музику, кіно, літературу та візуальне мистецтво. Кожна серія досліджує національний культурний контекст, а герої розповідають про створення сучасного мистецького продукту, систему культурних цінностей у суспільстві та спадок, який ми залишаємо молодшим поколінням.

Героями фільмів стали: Alyona Alyona, The Hardkiss, ONUKA, Юрій Горбунов, Ірма Вітовська, Ахтем Сеїтаблаєв, Ірена Карпа, Оксана Забужко, Жанна Кадирова та інші відомі українці. Загалом у проєкті взяли участь близько 90 популярних українських митців.

«Проєкт "Фантастичні українці" закликає українців об’єднатися. На противагу нав’язаним нам стереотипам про сумну та багатостраждальну націю автори проєкту доводять, що сучасний культурний контекст в Україні далекий від депресивного. Ми творчі, сміливі та прогресивні. Ми — покоління масштабних особистостей та рішучих творців!» – вважає продюсерка проєкту Катерина Кармаліта.

19 листопада буде представлено епізод про музику, 20 листопада – про кіно, 21 листопада – про літературу, 22 листопада – про візуальне мистецтво. Згодом всі фільми із циклу також будуть доступними до безкоштовного перегляду безпосередньо на медіасервісі Megogo.

Проєкт «Фантастичні українці» реалізований за підтримки Українського культурного фонду.

Нагадаємо, музичний канал про альтернативну культуру – Megogo live розпочав мовлення у листопаді 2018 року. Продюсером каналу став фронтмен групи O.Torvald Євген Галич.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY