detector.media
11.11.2020 13:40
«Інтер» покаже документальний проєкт «Нюрнберзький процес. Без права на помилування»
«Інтер» покаже документальний проєкт «Нюрнберзький процес. Без права на помилування»
Його покажуть до 75-ї річниці початку Нюрнберзького процесу.

На телеканалі «Інтер» 21 листопада о 22:10 відбудеться прем’єра документального проєкту «Нюрнберзький процес. Без права на помилування». Про це канал повідомив 10 листопада.

«Щоб розповісти історію Нюрнберзького Міжнародного військового трибуналу, у документальному проєкті використані унікальні кадри документальної хроніки, архівні документи, історична реконструкція. Про найгучніший суд XX століття розповідають відомі історики, психологи, юристи, працівники Музею Нюрнберзького процесу. Також серед героїв проєкту – Бенджамін Ференц, прокурор армії США на судовому процесі в справі про айнзацгрупи в Нюрнберзі, через руки якого пройшло кілька тисяч справ нацистів», – йдеться в повідомленні.

«Нюрнберзький процес. Без права на помилування» – проєкт власного виробництва «Інтеру», який покажуть до 75-ї річниці початку Нюрнберзького процесу.

Нагадаємо, 27 січня 2020 року на телеканалі «Інтер» до 75-річчя з дня визволення польського міста Освенцим, у якому нацисти організували найбільший концентраційний табір Аушвіц, показали документальний проєкт «Аушвіц. Інструкція з незастосування»

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY