detector.media
09.11.2020 17:55
Представництво ЄС привітало Україну з Днем писемності й мови віршем Ліни Костенко
Представництво ЄС привітало Україну з Днем писемності й мови віршем Ліни Костенко
Посол ЄС в Україні та команда представництва зачитали уривок вірша поетеси.

Представництво Європейського Союзу привітало Україну з Днем української писемності й мови віршем поетеси та письменниці Ліни Костенко «Життя іде і все без коректур…».

Відео з привітанням представництво ЄС оприлюднило 9 листопада в Twitter.

???????? Представництво ЄС вітає всіх українців із Днем української писемності та мови! Не пропустіть відео, в якому наша команда з нагоди цього свята читає українською уривок із вірша Ліни Костенко???? pic.twitter.com/Gew0wFOzRQ

— EU in Ukraine (@EUDelegationUA) November 9, 2020

Уривок вірша Ліни Костенко зачитали посол ЄС в Україні Матті Маасікас; працівник з політичних питань представництва ЄС в Україні Еймон Прендергаст; керівник групи підтримки України з питань енергетики та навколишнього середовища Європейської Комісії Вьоллерт Торстен; працівниці відділу преси та інформації представництва ЄС в Україні Анастасія Черкащенко та Поліна Драч тощо.

Нагадаємо, 9 листопада, у День української писемності і мови, пройшов ювілейний XX Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2020, який написали прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, народні депутати, артисти та багато відомих українських.

Фото: стопкадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY