detector.media
09.11.2020 17:30
Видання Liga.net оприлюднило редакційний кодекс
Видання Liga.net оприлюднило редакційний кодекс
Зокрема, редакція зазначила, що не публікує джинсу та приховану рекламу.

Інтернет-видання Liga.net 9 листопада оприлюднило свій редакційний кодекс. Про це повідомив головний редактор Liga.net Борис Давиденко.

«Сьогодні ми опублікували редакційний кодекс. <…> Якщо серйозно, то в Лізі редкодекс був давно і на відміну від більшості подібних документів, цей був робочим, який вирішив не одну сотню спірних питань. За що спасибі його творцеві – Олегу Іванцову. Це варіант актуалізований, трохи відредагований для тисяч очей і трохи скорочений. Спасибі всім редакторам і журналістам Liga, які взяли участь в роботі над оновленим варіантом», – написав він. 

Редкодекс передбачає:

Редакційний кодекс складається з шести розділів:

  1. Незалежність.
  2. Об'єктивність і достовірність.
  3. Робота з інформацією
  4. Етика і командна робота Liga.net.
  5. Контент.
  6. Правила написання назв, цифр, імен.

Редакція Liga.net зазначила в кодексі, що не публікує джинсу та приховану (немарковану) рекламу. Кодекс також регулює поведінку журналістів у соцмережах.

Редакційний кодекс підписали генеральний директор і співвласник Ligamedia (ТОВ «Лігабізнесінформ») Дмитро Бондаренко, операційна директорка Ligamedia Наталія Котенева, головний редактор Liga.net Борис Давиденко та редактори, які контролюють дотримання редкодексу журналістами: Андрій Самофалов, Петро Шуклінов, Ірина Андрейців, Дмитро Фіонік.

Нагадаємо, 7 вересня 2020 року інтернет-видання Liga.net запустило новий проєкт Liga.Life, керівницею якого стала Ірина Андрейців. 1 жовтня видання запустило сайт з фінансової грамотності «Ліга.Money»

Фото: Liga.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY