detector.media
08.11.2020 10:44
В Україні знімуть детективний мінісеріал «Інфініті» для французького Canal+
В Україні знімуть детективний мінісеріал «Інфініті» для французького Canal+
Виробництвом займається кінокомпанія Apple Tree Vision спільно з Federation Entertainment.

В Україні знімуть детективний мінісеріал «Інфініті» для французького Canal+. Про це повідомляє пресслужба міжнародної кінокомпанії Apple Tree Vision, яка займається виробництвом.

Сюжет 6-серійної стрічки складається з двох паралельних ліній. Події однієї розвиваються на космічній станції, де внаслідок надзвичайної події гинуть космонавти, а двигуном іншої сюжетної лінії виступають детективи, які знаходять непізнані тіла і починають розслідування. Загадковим чином ці події виявляються пов'язаними.

Картина створюється спільно з французькою кінокомпанією Federation Entertainment на замовлення французького телеканалу Canal+. Старт знімального періоду заплановано на березень 2021 року. Основна частина зйомок пройде в Україні. Також зніматимуть у Казахстані на полігоні Байконур і в Парижі.

Серіал орієнтований на міжнародний ринок, буде зніматися англійською мовою.  Водночас у зйомках планують задіяти й українських акторів та членів знімальної групи.

У найближчих планах - вибір локацій і підбір фахівців.

Apple Tree Vision - міжнародна кінокомпанія, створена Star Media (засновник Влад Ряшин) і британським продакшеном OLLEV (засновники Жан-Шарлі Леві і Оліас Барко) для роботи над проєктами, орієнтованими на світовий ринок.

Нагадаємо, раніше в Україні відбулись зйомки бойовика із Жаном-Клодом Ван Дамом. За українську частину зйомок відповідали компанії Star Media й Apple Tree.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY