detector.media
05.11.2020 11:27
Стрес - популярне захворювання 21 століття

У нашому стрімкому світі ми постійно стикаємося з великою кількістю подразників, які створюють навантаження на нашу нервову систему. У повсякденному житті майже всі працюють проти часу, намагаючись наздогнати заборгованість та інших людей, одночасно переслідуючи матеріальні блага, успіх та щастя. Слово стрес має негативне значення для більшості людей - нервозність, напруга спадають на думку, але не заважає знати, що існують і позитивні джерела стресу, такі як музика, танці, сміх, любов, улюблене заняття, хобі тощо.

Що може спричинити стрес у негативному сенсі?

-приватні, сімейні проблеми
-робочі чи шкільні проблеми
-матеріальні та соціальні проблеми
-захворювання
-психічні розлади
-одноманітний спосіб життя
-надмірні очікування
-вибраний спосіб життя
-відсутність спокою і відпочинку
- стійкий шум

Симптоми:

постійна нервозність, нетерплячість, дратівливість, сприйнятливість до хвороб, серцево-судинні захворювання, хвороби верхніх дихальних шляхів, порушення травлення, шкірні інфекції, проблеми нервової системи, безсоння, випадання волосся, втрата апетиту або підвищений апетит ... тощо

Коли спрацьовує стресова реакція?

Стресова реакція зазвичай виникає, коли до нас пред'являються претензії. Стрес є невід'ємною рушійною силою життя, але ми повинні навчитися його долати. Стрес тісно пов’язаний з агресією. (Подумайте про сцени з фільму «Падіння вниз» у 1993 році з Майклом Дугласом у головній ролі, або останнього фільму «Unheded», в якому Рассел Кроу втрачає контроль.) Якщо ми не можемо боротися зі стресовими ситуаціями, з якими стикаємось, депресією, тривогою, страхом, може призвести до ослаблення імунної системи. Регулярні стреси прискорюють старіння організму.

Статистика:


-У 2011 році кожен 10-й вихідний у Німеччині був прийнятий з посиланням на стрес.
-2008-2009 France Telekom здійснює 39 самогубств через стрес, спричинений реструктуризацією корпорацій
-У 27 державах-членах ЄС стрес, пов’язаний з роботою, ставить під загрозу чверть працівників.
-У США 1 мільйон людей щодня відсутні на роботі через стрес.

Щоб зменшити гучність:

Акустика сильно впливає на підтримку уваги і спокою. Тому не має значення, наскільки акустично оброблено дане місце. Тому варто використовувати звукопоглинаючі матеріали, наприклад: звукопоглинаючу панель, акустичну панель, акустичний килим, ззвукопоглинальну завісу verduisterende gordijnen.

Шумове забруднення

Тривалий екологічний шум і шум неминучі. Багато разів, навіть вночі, ми не можемо спокійно розслабитися через постійні проникаючі звуки. На жаль, рух транспорту, будівельні майданчики, шум сварок із сусідами або постійні фонові шуми в офісах роблять тишу неможливою. Якщо ми не можемо розслабитися належним чином, ми будемо втомленими, млявими, а результати роботи та настрій погіршаться. У такому стані важче перенести боротьбу на стрес.

Що ми можемо зробити, щоб подолати стрес?

У нас мало можливостей створити повний душевний спокій навколо нас і створити ідеальні умови у всіх сферах нашого життя. Є фактори, на які ми не можемо впливати, але для свого здоров’я та гармонійного душевного стану ми абсолютно повинні захищатися від стресу. Ні в якому разі не можна вживати наркотики, що змінюють розум, алкоголь, наркотики для боротьби зі стресом! Давайте не палити і не захоплюватися солодощами! Ці заходи, замість того, щоб запропонувати рішення, лише породжують більше проблем. Ось декілька порад, які слід врахувати, що дійсно допоможе:


• Спробуйте проаналізувати проблеми та продумати можливі шляхи їх вирішення!
• Не панікуйте, вірте в себе! Якщо щось не працює, не здавайтесь, вставайте і повторіть спробу!
• Створіть мирний, тихий дім: за допомогою приємних, затишних меблів та шумозаглушувальних аксесуарів ми можемо створити острів спокою у нашій квартирі.
• Виїжджайте кілька разів, походьте на свіже повітря!
• Вправляйтесь регулярно!
• Слухайте свою улюблену музику, яка вимикається, і вітайте!
• Знайдіть веселе хобі, дозвілля!
• Позитивне мислення дуже важливо! Не впадайте у кожну незначну складність або суперечку!
• Їжте здорово і свідомо!
• Ми цінуємо маленькі насолоди та красу життя!

Матеріал опубліковано на правах реклами
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY