detector.media
04.11.2020 15:55
«Україна» покаже мінісеріал «Переклад не потрібен» виробництва Star Media
«Україна» покаже мінісеріал «Переклад не потрібен» виробництва Star Media
Прем'єра 4-серійної мелодрами «Переклад не потрібен» відбудеться 7 листопада о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, начальник Андрій і його підлегла Катя – повні протилежності з різними світоглядами. Через велике завантаження і несподівану роботу у вихідні в Каті виникають конфлікти з керівником. Він її звільняє, але просить «востаннє» поїхати з ним у відрядження – провести вихідні в заміському будиночку в лісі, де повинні відбутися важливі переговори. Партнери помилково приймають Катю за дружину Андрія, а в будиночку не вистачає вільних кімнат... Катя й Андрій, які ненавидять одне одного, змушені прикидатися подружньою парою і ділити одну спальню.

Ролі виконали: Шорена Шонія, Дмитро Белякін, Валентин Томусяк, Євгенія М'якенька, Петро Ніньовський, Роман Ясиновський, Поліна Громова.

Режисер-постановник – Антон Азаров. Оператор-постановник – Олексій Калін. Художник-постановник – Валентина Ямщикова. Продюсери – Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Вікторія Корогод, Олександра Касперська.

Виробництвом фільму займались компанія Star Media і канал «Україна». Зйомки проходили в Києві та Київській області в 2020 році.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY