detector.media
03.11.2020 20:00
Вибори у США: які українські канали покажуть спецпроєкти
Вибори у США: які українські канали покажуть спецпроєкти
3 листопада в США обирають президента.

Низка українських каналів підготувала спецпрограмування до основного дня виборів президента США 3 листопада (через різницю в часі деякі українські програми вийдуть 4 листопада).

Телеканал «Київ» покаже спецпроєкт - прямий ефір «Голосу Америки», присвячений дню виборів в США. Розпочнеться проєкт о 3 ранку.

В ефір вийдуть прямі включення зі штабів Трампа і Байдена, репортажі зі штатів, що «вагаються», - Пенсильванії і Флориди,  з виборчих дільниць у Вірджинії, з Білого Дому, освітлення протестів у Вашингтоні та Нью-Йорку, думки експертів і аналітиків з усього світу.

В ефірі телеканалу «1+1» 3 листопада о 19:30 вийде спецвипуск програми ТСН. Виїздна студія ТСН буде розташована на Times Square. У прямому ефірі Лідія Таран розповідатиме як про американські вибори, так і про новини України. Крім того, вона запише інтерв’ю з послом України в США Володимиром Єльченком. Після проведення дня виборів, починаючи з 4 листопада, кореспонденти ТСН протягом тижня у прямих включеннях розкажуть глядачам, який вибір зробила Америка, хто і з яким відсотком перемагає на виборах, а також яким чином американські вибори вплинуть на життя України

На Прямому каналі 3 листопада о 22:00 стартує марафон, присвячений 59-м виборам президента США. Він триватиме до 6:00 4 листопада. У США працюватимуть дві знімальних групи з ведучими Катериною Лісуновою й Пітером Залмаєвим.

Телеканал «Україна 24» покаже спецефір «Америка обирає 2020», ведучим якого стане Євгеній Кисельов. Марафон стартує 3 листопада о 23:00. Спеціальні студії канали будуть у Вашингтоні та його округах, Нью-Йорку, Філадельфії, Вірджинії тощо. У США працюватимуть ведучі новин «Сьогодні» Олена Кот та Ігор Пупков, журналістки Олена Гончаренко та Зоряна Степаненко, оператори Руслан Кузьгов, Олександр Павленко, Владислав Смелянець та Олександр Литвинов.

«Українське радіо» присвятить виборам у США два дні: спецпроєкти транслюватимуть 3 і 4 листопада, очікують включення журналістів із США, у студію радіо запросять експертів, дипломатів, політиків. Зокрема, у США вже працює Наталя Гуменюк, яка приєдналася до ньюзруму Суспільного.

hromadske 4 листопада о 19:00 розпочне спецефір, присвячений виборам у США.

Новини «Сьогодні» на каналі «Україна» готують низку спецподій з прямими включеннями. Зокрема, 4 листопада о 06:00 вийде спеціальний випуск, під час якого ведучі Ігор Пупков та Олена Кот та журналісти першими повідомлять глядачам результати волевиявлення американських виборців в прямому ефірі зі Сполучених Штатів Америки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY