detector.media
31.10.2020 14:13
Юлія Мендель розповіла, чому сфотографувалась зі стрічкою Russia Today у 2016 році
Юлія Мендель розповіла, чому сфотографувалась зі стрічкою Russia Today у 2016 році
За словами речниці президента, вона «перевдяглась у найстрашніший медіа-образ» для Halloween-вечірки.

Прессекретарка президента України Юлія Мендель підтвердила, що її фотографія із зеленою стрічкою з написом «RT Russia Today» не була фотошопом, та розповіла, чому сфотографувалась у такому вигляді у 2016 році. Про це вона написала у Facebook.

«Кілька років тому на Halloween-вечірці з журналістами з міжнародних видань я перевдяглася в найстрашніший тоді медіа-образ - працівниці Russia Today. Образ настільки лякав, що його навіть ретвітили іноземці. Цьогоріч найстрашнішим має бути образ судді. Особливо - Конституційного суду. [...] Костюми пропагандистів і справді личать тільки на Halloween. Наше завдання - зробити так, аби серед цих костюмів не було українських служителів Феміди», - вважає речниця президента.

Нагадаємо, фотографію Юлії Мендель зі стрічкою «RT Russia Today» у жовтні 2019 року оприлюднив у соцмережах блогер Андрій Дзиндзя. За його словами, світлину було зроблено 28 жовтня 2016 року. У сомережах активно обговорювали це фото, багато хто вважав, що воно відредаговане фотошопом. Тоді речниця президента публічно не відреагувала на появу фотографії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY