detector.media
31.10.2020 15:00
Прессекретарка фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук заразилась COVID-19
Прессекретарка фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук заразилась COVID-19
Наразі хвороба протікає без ускладнень.

Прессекретарка фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Юлія Палійчук заразилась COVID-19. Про це вона повідомила у Facebook.

«У мене COVID-19. Морально я була до цього готова, бо коли ведеш кампанію не з екрану телевізора і бордів, шансів не заразитися дуже мало. Поки що все без ускладнень: сухий кашель, головний біль, біль у горлі і м’язах. Температура тіла в нормі», - зазначила Юлія Палійчук.

Раніше повідомлялось, що понад 10 журналістів «Першого. Західного» захворіли на COVID-19 – канал призупинив випуск програми новин.

Нагадаємо, у серпні 2019 року кандидатка в народні депутати України Юлія Палійчук за списком «Слуги народу» (йшла під 146-м номером, але не пройшла) стала прессекретаркою фракції своєї партії. 

За словами Юлії Палійчук, вона працює в політичній журналістиці із 2007 року. Серед місць її роботи — MIGnews.com.ua і «Фокус». 2018 року навчалась в Українській школі політичних студій. Під час виборчої кампанії 2019 року була однією з речниць «Слуги народу».

Юлія Палійчук — власниця бренду дизайнерського одягу Paliychuk та дружина політтехнолога Юрія Палійчука, який працював із Віктором Балогою. В інтерв’ю телеканалу ZIK Юлія Палійчук назвала Балогу «другом і наставником» своєї родини. Також Юрій Палійчук був відомий як координатор «громадської ініціативи» «Права курців», що протистояла забороні куріння в громадських місцях.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY