detector.media
30.10.2020 10:15
У Запоріжжі ведуча муніципального каналу Z захворіла на COVID-19
У Запоріжжі ведуча муніципального каналу Z захворіла на COVID-19
Канал працює в штатному режимі.

Ведуча програми «Акценти» запорізького муніципального телеканалу Z Юля Бурда захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 26 жовтня в Facebook.

Головний редактор телеканалу Олександр Коваленко повідомив ІМІ, що канал працює в штатному режимі, а програму «Акценти» зараз веде Ліна Щербина.

«Телеканал працює в штатному режимі. Обов'язкова вимога до всіх співробітників – носіння масок, обробка рук деззасобами. Керівництво каналу з початку пандемії забезпечило всіх співробітників захисними масками й антисептиками, у всіх підрозділах встановлено санітайзери, – розповів головред. – Ми постійно моніторимо загальний стан здоров'я співробітників. У разі прояви будь-яких ознак застуди переводимо на дистанційний режим роботи».

Пан Коваленко додав, що в редакції було кілька випадків простудних  захворювань протягом пів року. ВИПРАВЛЕНО: Раніше йшлося, що було кілька випадків COVID-19.

Нагадаємо, інформаційний відділ телеканалу «Перший. Західний» пішов на карантин через те, що понад 10 журналістів захворіли на коронавірусну інфекцію. 28 жовтня канал повідомив, що продовжить виходити в ефір, але зі зміненою програмою – через карантин призупинили випуск програми новин «Очі. Новини».

Фото: Юля Бурда / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY