detector.media
29.10.2020 19:07
Завершено монтаж другого сезону документального серіалу про українських ветеранів «Крутий Заміс»
Завершено монтаж другого сезону документального серіалу про українських ветеранів «Крутий Заміс»
Взимку відбудеться теле- та онлайн-прем’єра нових серій проєкту.

Завершено монтаж другого сезону документального серіалу про українських ветеранів «Крутий Заміс». Про це повідомляє пресслужба студії DocNoteFilms.

Документальний серіал присвячений ветеранам, які після повернення з фронту відкрили свій власний бізнес.

Кожна серія «Крутого Замісу» – це невимушене та незрежисоване спілкування героїв проєкту – ветеранів-підприємців. Автори зазначають, що при зйомках не ставлять жодних рамок та не цензурують зміст розмови, отже на глядачів чекають справжні документальні історії: секрети успіху, курйозні оповіді з фронтового життя, міркування про вічне і повсякденне, перчений гумор та ліричні роздуми.

У першому сезоні «Крутого Замісу» було 8 серій, присвячених київським підприємцям, серед яких – Олександр Матяш (Regata Club), Роман Набожняк (Veterano Brownie), Володимир Шевченко (Veterano Coffee) та інші. У пілотній серії знявся Леонід Остальцев, засновник Veterano Group та Veterano Pizza.

У другому сезоні студія обіцяє вже 10 серій. Цього разу у фокусі серіалу – бізнеси, організовані ветеранами в різних куточках нашої країни. Зокрема, команда побувала в Полтаві, Рівному, Львові, Луцьку, Харкові, Сумах, Вінниці, Миколаєві, Коломиї та Одесі.

Герої нового сезону: Олекса Коба (IT BRO), Юрій Поліщук («Бейбідок»), Микола Стецьків («ФайнаBerry»), Майя Москвич (Archer Birds), Олександр Воробєй (Blade Brothers Knives), Ігор Мироненко (Bobry.in.ua), Сергій Бондаренко, («Медобар»), Олексій Губський (Veteran Point), Роман Янко (деревообробка), Олександр Доброжанський («Ліхтенфельд»).

Прем’єра нового сезону «Крутого Замісу» планується цієї зими на українському телебаченні, а також на YouTube-каналі студії DocNoteFilms.

Огляд «Крутого замісу» та інших альтернативних серіалів читайте тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY