detector.media
29.10.2020 17:59
ТСН готує спецвипуск, присвячений виборам президента США
ТСН готує спецвипуск, присвячений виборам президента США
У США працюватимуть ведуча Лідія Таран, спецкореспондентки ТСН Яна Слєсарчук та Ольга Кошеленко.

В ефірі телеканалу «1+1» 3 листопада о 19:30 вийде спецвипуск програми ТСН, присвячений 59-м виборам президента США. Ведуча Лідія Таран проведе ефір з Нью-Йорка. Про це 29 жовтня повідомив канал.

Виїздна студія ТСН буде розташована на Times Square. У прямому ефірі Лідія Таран розповідатиме як про американські вибори, так і про новини України. Крім того, вона запише інтерв’ю з послом України в США Володимиром Єльченком.

Також під час спецвипуску працюватимуть кореспондентка ТСН в США Яна Слєсарчук, яка вестиме прямі включення з виборчого штабу Дональда Трампа в Нью-Йорку, та кореспондентка новин Ольга Кошеленко, яка включатиметься зі штабу Джо Байдена в Філадельфії.

«Кореспонденти ТСН розповідатимуть про підготовку до виборів головних претендентів, настрої серед населення та прогнози щодо можливого переможця запеклої виборчої гонки. Після проведення дня виборів, починаючи з 4 листопада кореспонденти ТСН протягом тижня у прямих включеннях розкажуть глядачам, який вибір зробила Америка, хто і з яким відсотком перемагає на виборах, а також яким чином американські вибори вплинуть на життя України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Прямому каналі 3 листопада о 22:00 стартує марафон, присвячений 59-м виборам президента США. Він триватиме до 6:00 4 листопада. У США працюватимуть дві знімальних групи з ведучими Катериною Лісуновою й Пітером Залмаєвим. У студії в Києві пораюватимуть ведучі Тарас Березовець, Олександр Близнюк, Павло Рольник, Олена Курбанова, Анастасія Міщенко.

«Україна 24» покаже спецефір «Америка обирає 2020», ведучим якого стане Євгеній Кисельов. Марафон стартує 3 листопада о 23:00. Спеціальні студії канали будуть у Вашингтоні та його округах, Нью-Йорку, Філадельфії, Вірджинії тощо. У США працюватимуть ведучі новин «Сьогодні» Олена Кот та Ігор Пупков, журналістки Олена Гончаренко та Зоряна Степаненко, оператори Руслан Кузьгов, Олександр Павленко, Владислав Смелянець та Олександр Литвинов.

«Українське радіо» присвятить виборам у США два дні: спецпроєкти транслюватимуть 3 і 4 листопада, очікують включення журналістів із США, у студію радіо запросять експертів, дипломатів, політиків. Зокрема, у США вже працює Наталя Гуменюк, яка приєдналася до ньюзруму Суспільного.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY