detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
29.10.2020 17:16
Star Media знімає контент у 4К та виробляє проєкти для ОТТ-сервісів
Star Media знімає контент у 4К та виробляє проєкти для ОТТ-сервісів
Також Star Media зацікавлені в контенті для молоді, яка значну частину свого часу проводить у соціальних мережах.

Star Media планує активно знімати контент у якості 4К. Про це розказав генеральний продюсер телеканалів Star Media Олексій Шульдешов під час конференції #TIM 2020: Telecom, IT, Media.

За його словами, у компанії вже є частина контенту, знята та змонтована у цій технології. Такий продукт потребує більш якісної роботи операторів.

«Значно більше вимог до 4К-картинки, тому що та якість, яка передається при 4К, не витримує жодних помилок, дрібниць, нестиковок при монтажі», – сказав він.

Також він додав, що компанія виробляє контент для ОТТ-сервісів, однак не конкретизував, яких саме.

Цікавить Star Media і контент, спроможний залучити молоде покоління, яке значну частину свого часу проводить у соціальних мережах.

«На сьогодні використання мобільних пристроїв сприяє появі серіалів не під горизонтальний, а під вертикальний перегляд 16х9. І там інші правила компоновки кадру та подачі контенту (наприклад, найчастіше такий контент подається від особи одного героя, який цей контент знімає). Спосіб доставки сигналу для нас важливий, і саме він дає нам зрозуміти, що виробляти надалі», – сказав Олексій Шульдешов.

Нагадаємо, ОТТ-сервіс Мegogo розпочав виробництво українськомовних фільмів. І став партнером каналу «2+2» у виробництві гостросюжетного серіалу «Ангели».

Ілюстрація: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY