detector.media
28.10.2020 14:00
4 листопада – онлайн-розмова з Олексою Шалайським із циклу «Лишаюсь у професії»
4 листопада – онлайн-розмова з Олексою Шалайським із циклу «Лишаюсь у професії»

Олекса Шалайський – новий учасник спільного проєкту Премії імені Георгія Ґонґадзе та видання «Детектор медіа» «Лишаюсь у професії».

У межах цього проєкту раз на місяць відомі медійники під час онлайн-інтерв’ю розповідають про те, як прийшли у професію, чому не покинули і що мотивує їх продовжувати роботу.

Олекса Шалайський – журналіст, засновник і головний редактор видання «Наші гроші», лауреат Премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці».

Розмова відбудеться 4 листопада о 18:00 на Facebook-сторінках Премії імені Георгія Ґонґадзе та «Детектора медіа». Модеруватиме розмову журналістка, координаторка Премії Ґонґадзе Оксана Мамченкова.

Поставити питання спікеру можна під час прямого ефіру, або заповнивши форму за посиланням.

Наступними учасниками циклу стануть:

Текстові версії розмов публікує «Детектор медіа».

Нагадаємо, що «Лишаюсь у професії» – цикл, у межах якого відомі журналісти розповідають, що їх надихає в роботі, як долають кризи і труднощі та що приносить найбільше професійне задоволення. Героями проєкту вже були Юрій Макаров, Крістіна Бердинських, Наталія Лигачова, Мирослава Барчук, Мирослава Ґонґадзе, Андрій Куликов, Дарія Бадьйор.

Премія імені Георгія Ґонґадзе заснована Українським ПЕН у партнерстві з Асоціацією випускників Києво-Могилянської бізнес-школи та виданням «Українська правда». Її метою є підтримка незалежної журналістики та інноваційних способів донесення інформації. Першим лауреатом Премії 2019 року став Вахтанґ Кіпіані. 2020-го Премію отримав Павло Казарін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY