detector.media
27.10.2020 11:20
10 листопада – дискусія «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?»
Учасники дискусії говоритимуть із Марічкою Вареніковою.

Комісія з журналістської етики за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні 10 листопада об 11:00 год проведе онлайн-дискусію «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?».

До участі в заході запрошують журналістів та редакторів місцевих, регіональних та всеукраїнських медіа, медіаекспертів та громадських активістів у сфері медіа.

Учасники дискусії говоритимуть із Марічкою Вареніковою, продюсеркою  й репортеркою іноземних медіа (зокрема, The New York Times та німецької ARD). Модеруватиме розмову Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо та голова Комісії з журналістської етики.

Теми дискусії:

Де й коли: 10 листопада 2020 року, 11:00-12:30, у Zoom.

Реєстрація на подію обов'язкова за посиланням. Після реєстрації учасники отримають посилання на зустріч у Zoom. Подія на Facebook.

Контактна особа: Єлизавета Кузьменко, cje.info@gmail.com

Комісія з журналістської етики – орган саморегулюання роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи – Кодексі етики українського журналіста.

Захід проводиться за підтримки проєкту «Посилення саморегулювання українських медіа», що виконується Координатором проєктів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Уряду Норвегії, Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, Сполучених Штатів Америки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY